Laatste nieuws op facebook

De lekkerste karnemelk komt uit Eibergen

 

Wij hebben de lekkerste karnemelk aldus het blad noaber dat een verkiezing hield van het lekkerste karnemelk

Het maken van de karnemelk is een heel proces waarbij vooral ook geduld belangrijk is. De verse koemelk gaat in de ketel en wordt op een constante temperatuur verwarmd. Hierdoor pasteuriseert de melk. Aan de melk wordt zuursel toegevoegd. Daarna moet het geheel lange tijd staan. De duur van dit proces bepaald mede de smaak van de karnemelk. De melk wordt gekarnd waardoor de boter van de karnemelk wordt gescheiden. De karnemelk wordt hierna afgetapt, verpakt en gekoeld.

De karnemelk van Claudia heeft de prijs gewonnen vanwege de goede lobbige structuur en de wat zachte, zoetere smaak. Trots zijn we natuurlijk op ons mooie product.

Lees hier een intervieuw

 

logo
Claudia
openingstijden

2e pinksterdag

U komt toch ook?